نورو بازی
سید مجتبی حسینی نیا، لیسانس ریاضی، MBA و کارشناسی ارشد مشاوره دارد. او بیش از یک دهه است که روی هوش هیجانی کار می کند و نوجوانان مخاطب او هستند. او پی برده که یادگیری بر اساس نورو ساینس، برابر با خلق مسیرهای عصبی است. بنابراین با دیدن نورو ویکند ترغیب شد در آن شرکت کند تا ببیند چه ارتباطی میان یادگیری و نوروساینس می تواند ایجاد کند.
او می گوید: «در حین یادگیری، مسیرهایی بین نورون های عصبی به وجود می آید. بر اساس تحقیقات دانشمندان، در مغز دانشمندان و انسان های بزرگ، بعضی قسمت های مغز عملکرد منحصر به فردی دارند که به بخش عصبی آن ها مرتبط است. این بخش ها را می توان تقویت کرد. مثلاً اگر یک نوجوان که دارای استعداد موسیقی است از سن 12 سالگی روی یک ساز تخصصی کار کند، در سن 20 سالگی نتیجه قابل توجهی می گیرد.»
مجتبی ادامه می دهد: «ما قصد داریم با ساختن یک اپلیکیشن، ویژگی های خاصی را در افراد تقویت کنیم. اگر بازی کلش آو کلنز به طور هدفمند ساخته شده بود و مثلاً استقامت روانی فرد را در مراحل مختلف تقویت می کرد، فرد بعد از مدتی بازی کردن به سطح خاصی از استقامت ذهنی می رسید. ما می خواهیم این کار را به طور هدفمند انجام دهیم و قابلیت های عمومی افراد موفق مثل استقامت ذهنی، قابلیت نه گفتن، مدیریت بحران و … را از طریق بازی های آموزشی در افراد ایجاد کنیم.»
فکر نمی کنید اگر عنوان آموزشی روی بازی هایتان باشد مردم تمایل کمتری به آن ها نشان دهند؟
ما این کار را به صورت ناخود آگاه انجام خواهیم داد.
این که یک عده را بدون اطلاع خودشان تحت آزمایش داشته باشید می تواند نقض حریم افراد تلقی شود چرا که اپلیکیشن شما ممکن است در آینده اثر سوئی روی آن ها داشته باشد.
قطعاً ما تأثیرات کارمان را بررسی می کنیم و سعی می کنم عوارض آن را به حداقل برسانیم.
